Verhuur Chirolokalen Heist-Centrum

Welkom! Leuk dat je interesse hebt om onze chirolokalen in Heist-op-den-Berg te huren. Op deze website vind je meer informatie. De tarieven voor de jongenslokalen en meisjeslokalen zijn identiek en terug te vinden in ons verhuurcontract.

Wil je onze lokalen huren?

Onderstaande reservatiekalender is steeds up-to-date voor de beide locaties. Groene dagen zijn nog vrij, rode niet meer. Je doet je aanvraag dus best meteen via de kalender in plaats van ons eerst te mailen. Want van zodra je dat gedaan hebt, komen de data meteen in het rood te staan en kan niemand ze nog aanvragen. Zo ben je dus zeker van je plekje.

Nadat je aanvraag bevestigd wordt, krijg je 2 weken tijd om de betaling in orde te brengen. Anders komen de data terug vrij voor andere geïnteresseerden. Pas wanneer de betaling is ontvangen, is je reservatie dus definitief.

Een week voor je komst word je via sms gecontacteerd door het sleutelteam in verband met het uur van aankomst (via het GSM nummer uit jouw aanvraag).

Beschikbaarheid lokalen

  • In oktober, november, februari, maart, april en mei geven wij tijdens het weekend de voorkeur aan verhuur voor een heel weekend. Je zal zien dat het systeem meteen het hele weekend invult in de periode als je in die maanden een vrijdag, zaterdag of zondag aanklikt. Tijdens de week kan huren per dag altijd wel.
  • In december en januari kan je zowel tijdens de week als tijdens het weekend onze lokalen huren per dag.
  • In juni worden de lokalen enkel verhuurd tijdens de week (dagverhuur) en niet tijdens het weekend.
  • In september worden de lokalen niet verhuurd.

Onze lokalen huren voor een kamp in de zomerperiode?

Tijdens de maanden juli en augustus worden onze lokalen enkel verhuurd voor kampen. Deze aanvragen kan je niet doen via het aanvraagformulier. Kijk dus gewoon in de kalender of de gewenste periode nog beschikbaar is en contacteer ons per e-mail.