Lokalen jongens

Deze nieuwe, goed ingerichte Chirolokalen bieden plaats aan 60 personen. Er zijn 3 tot maximaal 6 lokalen -die naar vrije keuze kunnen gebruikt worden als dag- of slaapzaal. Met een bosje en ruime speel- en sportterreinen rondom de gebouwen is dit een toplocatie voor kamp of weekend.

Documenten

 

Adres

Oude Liersebaan - Heist-op-den-Berg

 

Capaciteit

Gelijkvloers

  • Toegankelijk voor andersvaliden.
  • 3 Slaapzalen of dagvertrekken naar keuze.
  • Ingerichte keuken voorzien van klein keukenmateriaal.
  • Polyvalente ruimte/refter.
  • Sanitair met 3 toiletten, 1 andersvalide toilet, 3 urinoirs, 4 douches.

Eerste verdieping

  • 3 Slaapzalen of dagvertrekken naar keuze.
  • Sanitair met 1 toilet, 2 urinoirs.

Chirolokalen Jongens Heist-Centrum hebben een maximumcapaciteit van 60 personen. Deze kan niet overschreden worden. Tenten kunnen eventueel bijgeplaatst worden (na afspraak)

Het volledige terrein ligt vlak bij het centrum van Heist-op-den-Berg en is ongeveer 2 hectaren groot. Tussen toegangsweg en lokalen bevindt zich een onverhard speelterrein van om en bij de 5.000 m2. Voor de lokalen ligt een verhard speelplein van ongeveer 3.500 m2 met daarachter een bosje van een klein hectare.

 

Tarieven

Zie verhuurcontract

 

Betaling 

Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u een e-mail met de betaalinstructies. Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van volledige huurprijs en waarborg op rekeningnummer BE95 7310 3559 7658 (BIC: KREDBEBB) op naam van Chiro Verhuur Heist-Centrum. 

 

Belangrijk

Als het totaalbedrag twee weken na reservatie niet naar bovenstaande rekening is overgeschreven, dan wordt de reservatie ongedaan gemaakt en is de huurperiode weer als 'vrij' aangegeven op de reserveringswebsite.