Lokalen jongens

Deze nieuwe, goed ingerichte Chirolokalen bieden plaats aan maximum 50 personen, indien de volledige locatie gehuurd wordt (beneden- en bovenverdieping). Er is ook de mogelijkheid om de gebouwen voor de helft te huren, dan biedt deze plaats aan 30 personen. Er zijn 3 tot maximaal 6 lokalen -die naar vrije keuze kunnen gebruikt worden als dag- of slaapzaal. Met een speelbosje en ruim speel- en sportterrein rondom de gebouwen is dit een toplocatie voor een kamp of weekend.

Documenten

 

Adres

Oude Liersebaan 33 B - 2220 Heist-op-den-Berg

 

Capaciteit

Gelijkvloers

  • toegankelijk voor andersvaliden.
  • 3 slaapzalen of dagvertrekken naar keuze.
  • ingerichte keuken voorzien van klein keukenmateriaal.
  • polyvalente zaal/ruimte/refter.
  • sanitair met 3 toiletten, 1 andersvalide toilet, 3 urinoirs, 4 douches.

Eerste verdieping

  • 3 slaapzalen of dagvertrekken naar keuze.
  • sanitair met 1 toilet, 2 urinoirs.

Chirolokalen Jongens Heist-Centrum hebben een maximum overnachtingscapaciteit van 60 personen. Deze kan niet overschreden worden. Tenten kunnen eventueel bijgeplaatst worden (na afspraak)

Het volledige terrein ligt vlak bij het centrum van Heist-op-den-Berg en is ongeveer 2 hectaren groot. Tussen toegangsweg en lokalen bevindt zich een onverhard speelterrein van om en bij de 5.000 m2. Voor de lokalen ligt een verhard speelplein van ongeveer 3.500 m2 met daarachter een bosje van een klein hectare.

 

Tarieven

Zie verhuurcontract

 

Betaling 

Na goedkeuring van uw aanvraag ontvang je een e-mail met de betaalinstructies. De reservatie is pas definitief na ontvangst van de volledige huurprijs plus de waarborg op het rekeningnummer BE08 7370 6675 2413  (BIC: KREDBEBB) op naam van Verhuur Chiro Heist-Centrum. Vermeld als mededeling het boekingsnummer en de naam van de groep.

 

Belangrijk!

Als het totaalbedrag twee weken na bevestiging niet naar bovenstaande rekening is overgeschreven, dan wordt de reservatie ongedaan gemaakt en wordt de huurperiode weer als 'vrij' aangegeven op de reserveringswebsite.