Lokalen meisjes

Deze nieuwe, goed ingerichte Chirolokalen bieden plaats aan maximaal 60 personen, indien de volledige gebouwen gehuurd worden (boven- en onderverdieping). Er is ook de mogelijkheid om de gebouwen voor de helft te huren, dan biedt deze plaats aan 30 personen. Er zijn 3 tot maximaal 6 lokalen - die naar vrije keuze kunnen gebruikt worden als dag- of slaapzaal. Met een bos aan de overzijde en ruime speel- en sportterreinen rondom de gebouwen is dit een toplocatie voor een kamp of weekend.

Documenten

 

Adres

Kerkhofstraat 7 - 2220 Heist-op-den-Berg

 

Foto's

meisjeschiro foto's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven

Zie verhuurcontract

 

Betaling 

Na goedkeuring van uw aanvraag ontvang je een e-mail met de betaalinstructies. De reservatie is pas definitief na ontvangst van de volledige huurprijs plus de waarborg op het rekeningnummer BE08 7370 6675 2413  (BIC: KREDBEBB) op naam van Verhuur Chiro Heist-Centrum. Vermeld als mededeling het boekingsnummer en de naam van de groep.

 

Belangrijk!

Als het totaalbedrag twee weken na bevestiging niet naar bovenstaande rekening is overgeschreven, dan wordt de reservatie ongedaan gemaakt en wordt de huurperiode weer als 'vrij' aangegeven op de reserveringswebsite.